Филтриране
 • Цена
  BGN - BGN
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Производител
  0

 

Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание италианските смесители за баня и кухня на утвърдените производители  Paffoni, F.lli Frattini и  Bossini. През годините ги наложихме на българския пазар с високото им качество, изключителния им дизайн и добрия им гаранционен и следгаранционен сервиз, който Арт Баня осигурява. Големият избор от смесители на склад ще Ви позволи бързо да реализирате идеите си.

В раздел "смесители за мивка" сме събрали богат избор на смесители за вашата баня или тоалетна. Голямото разнообразие на стоящи смесители и такива за вграждане в различен дизайн и размер Ви дават възможност да изберете подходящия за вашия вкус и нужда.

В раздел "смесители за вграждане" може да изберете както смесители за мивка, така и такива за душ, вана или хигиенен душ. Ако сте решили да вградите своите смесители за максимално изчистен дизайн в тази категория може да намерите нащо подходящо.

В раздел "смесители за душ" ще намерите както стенни смесители без чучур, подходящи за по-компактни пространства така и такива с чучур.

В раздел "смесители за кухня" са нашите предложения за Вашата кухненска мивка. Различни варианти със стандартни и изтеглящи се чучури ще улеснят живота Ви, когато решите да се развихрите в кухнята.

В раздел "смесители за вана" може да избирате от стенни смесители, такива за вграждане и борд на вана. Тук може да намерите и каскадни чучури за пълнене на вана.

В раздел "смесители за биде" са хигиенните душове и смесителите за биде.

Сортиране по :
Покажи :
-24%
Душ за вграждане и смесител за мивка Stick
Душ за вграждане и смесител за мивка Stick имате възможност да закупите всичко, което Ви е необходим..
758.00BGN 575.00BGN